Suzanna Lubrano’s 5e solo album uit

0

Deze week, tijdens de jaarlijkse persconferentie van Festival Mundial in Tilburg, heeft Suzanna Lubrano haar nieuwste album, Festa Mascarado, gepresenteerd. Festa Mascarado is al weer Suzanna’s vijfde solo album en bevat overwegend Zouk, Zouk R&B en Bachata R&B. De Bachata R&B Amor em Abundancia is Suzanna’s nieuwste single.

Op de foto is Suzanna te zien tijdens haar korte optreden op de persconferentie van Festival Mundial. Op 21 juni zal Suzanna op Festival Mundial in Tilburg een volledig optreden verzorgen. Het album is vanaf nu te bestellen op onder meer AllZouk.COM en Bol.COM.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.