Beyounce dit weekend in Rotterdam

0

Ze is de grootste R&B-ster van dit moment, maar vooral de handigste zakenvrouw van alle popsterren: Beyonc?© Knowles (27). Dit weekend treed ze twee keer op in Rotterdam (Ahoy). Beyonc?© werd al geboren tijdens het maken van haar wereldhit Crazy In Love in 2003, maar nu vindt ze het tijd om haar alterego Sasha Fierce groots te presenteren middels haar nieuwe album I Am‚Ķ Sasha Fierce en de I am‚Ķ Tour.

Voor de tournee is de wereldberoemde Franse modeontwerper Thierry Mugler aangetrokken. Hij verzorgt alle kostuums voor deze show en is als creatief adviseur verantwoordelijk voor de belichting en de choreografie. De nieuwe show belooft er ?©?©n van een hoog niveau te worden. Tijdens haar show zal de pop-en filmster samen met haar vrouwelijke band nieuwe nummers en haar grote hits voorbij laten komen.

Lees ook het portret van deze artiest in het Algemeen Dagblad.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.