Bellavista Club: Pink & Purple- editie

0

Het nieuwe jaar is begonnen en de lente staat voor de deur. Omdat we allemaal uitkijken naar deze zonnige dagen, wagen wij een alvast een poging je de lentekriebels en het zomergevoel te bezorgen. Wij hebben dan ook het genoegen je uit te nodigen voor de volgende editie van de BellaVista Club op zaterdag 2 mei 2009 met ditmaal als dresscode: Pink & Purple.

Tijdens deze Pink & Purple- editie van de BellaVista Club zullen er 4 Rotterdamse top-dj’s een optreden verzorgen. Zo zijn de jongens van Dj Nos Manera aanwezig om jou het ultieme Cabo-dance gevoel bezorgen. Ook staan de vaste BellaVista Club Dj’s: Victor en Superior, beter bekend als Dj GrandMaster, te trappelen om van deze Pink & Purple-editie een megaspektakel te maken.

Om de avond helemaal compleet te maken en te zorgen dat het jou als gast van BellaVista echt aan niets ontbreekt hebben we een gast-Dj uitgenodigd. Dit is niemand minder dan Benny Rodrigues. Zaal 2 van Dance Club Tropicana zal volledig overgenomen worden door zijn geweldige dancemusic en stevige housebeats. Met de input van al deze Dj’s en de gewoonlijke gezelligheid van alle discoclubs uit de jaren 80 & 90, zal Dance ClubTropicana tijdens de Pink & Purple-editie tot een waar muzikaal paradijs omgetoverd worden.

Wij verwachten je in je mooiste roze en/of paarse jurk of je beste overhemd of stropdas. Doe de naam BellaVista, mooi uitzicht, eer aan. Je mag het niet missen! Onze gastvrouwen zullen je vanaf 23.00 uur wederom verwelkomen met iets lekkers.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.