Swingbeatz Queensday Special

0

Vorig jaar was Swingbeatz Queensday Special het feest van het jaar en is het net als Koninginnedag zelf een jaarlijks terugkerend evenement geworden. Verleden jaar waren er mensen uit heel Nederland naar de Thalia Lounge gekomen om het tot het succes te maken wat Swingbeatz die avond was. Ook dit jaar verwachten we weer alle provincies vertegenwoordigd en een herhaling van de vorige editie. Dit is dan ook de reden dat wij iedereen willen adviseren zijn kaart alvast in de voorverkoop te bestellen via www.easyticket.nl om teleurstelling te voorkomen dat je niet meer naar binnen kan.
Swingbeatz is een van de weinige evenementen dat al bij het opengaan van de deuren een feestje is. De mensen beginnen bij binnenkomst met dansen en gaan pas van de dansvloer weg als de muziek stopt. Swingbeatz is een ware tijdmachine en maakt een muzikale reis door de jaren 70, 80, 90 en brengt de beste R&B,-, Hip Hop,-, House,- en Tropicalclassics en de hits van dit moment tezamen met een lange stop bij de Swingbeat periode.

Artiesten als Bobby Brown, Baby Face, The Mac Band, Big Daddy Kane, Kwame, Midnight Star, Troop, After 7, Karen White, SOS Band, Guy, Good Girls, En Vogue, Boyz II Men, Jodeci enz. maar ook The Eurythmics, James Brown, Soul II Soul, Terence Trent D’arby, Boy George en Bob Marley komen voorbij.
Vervlogen tijden van clubs als Bluetiek-In/Network, Metropool, Cartouche,Soul Kitchen, Imperium, Beebop, Spaceball, de Boc, Locomotion Sundays, & Timeless zullen weer herleefd worden, tijden dat het nog leuk was om uit te gaan en iedereen de danspasjes, zoals “The Chicken” kende.
Swingbeatz, een oude rage, geeft een nieuwe impuls aan het uitgaansleven in Rotterdam. Redenen genoeg om de Swingbeatz Queensday Special deze donderdag mee te maken. Swingbeatz heeft zijn reguliere avond @ Thalia iedere 2e vrijdag van de maand.

Swingbeats was al een rage in de jaren 90, nu voegt SWINGBEATZ hier een extra dimensie aan toe.
datum: donderdag 30 april (Koninginnedag)
tijd: 23.00 – 05.00 uur
locatie: The Thalia in Rotterdam
vvk: € 15,00
leeftijd: 23+ (legitimatie verplicht)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.