Top Notch: Hiphop van eigen bodem

0

Top Notch, h?©t Nederlandse hiphoplabel, presenteert op donderdag 11 juni in Paradiso een selectie hiphoptalent van onze eigen doorregende bodem: Fakkelbrigade (Sticks & Rico (-ex-Opgezwolle), Typhoon, A.R.T. en James), Zwart Licht, Winne en Zo Moeilijk, en om het af te maken DJ The Flexican en host MC Fit.

Aanleiding voor deze avond van Nederlandstalige hiphop in Paradiso, voor zover er al een aanleiding zou moeten zijn, is o.a. de release van de albums van Fakkelbrigade, Winne, Zo Moeilijk en Zwart Licht. De cd‚Äôs van Winne, Zo Moeilijk en Zwart Licht liggen al in de winkel en bij onder andere Bol.com, de Fakkelbrigade-cd is vanaf 22 mei te koop. Verder is het natuurlijk geweldig al deze talenten op ?©?©n avond te mogen aanschouwen.

DJ The Flexican, Host MC Fit.
Voorverkoop vanaf zaterdag 18 april
Paradiso, donderdag 11 juni 2009
aanvang: 20.30 uur
zaal open: 19.30 uur
entree: 15,- excl. lidmaatschap (3,- p.m./18,- p.j.)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.