Eerste namen Amsterdam Roots Festival

0

Op zondag 21 Juni 2009 presenteert het Amsterdam Roots Festival de GRATIS toegankelijke festivaldag Roots Open Air in het Oosterpark in Amsterdam. Van 13.00 tot 21.30 uur spelen internationale en nationale artiesten op zes podia, zijn er dansworkshops en presentaties en is er een grote wereldmarkt met meer dan 100 stands.

Dit jaar besteedt het festival speciale aandacht aan het thema Mediterranea. Het Middellandse Zeegebied is een kruispunt van culturen en dat vindt op vele verschillende manieren zijn weerslag in de muziek. In dit kader zullen op de twee hoofdpodia de volgende internationale groepen optreden: Natacha Atlas & The Mazeeka Ensemble, Souad Massi, Speed Caravan, Son de la Frontera en Roy Paci & Aretuska.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.