North Sea Jazz Festival strikt Adele

0

De Britse zangeres Adele is toegevoegd aan het programma van het driedaagse North Sea Jazz Festival, dat 10 juli begint. Dat maakte de organisatie van het evenement maandag bekend, schrijft Novum Nieuws. Eerder gaven onder anderen Herbie Hancock & Lang Lang, Duffy, Jamie Cullum en BB King al hun jawoord aan de 34e editie van het jazzevenement in Rotterdamse Ahoy. De volledige line-up wordt 6 mei bekendgemaakt.

Adele brak vorig jaar door met het album ’19’. De plaat stond vijf weken op de hoogste positie in de Album Top 100. De 20-jarige meervoudig Grammy-winnaar is bekend van nummers als ‘Hometown glory’ en ‘Chasing pavements’.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.