Foto’s GoodTimes Easter edition online

1

De foto’s van de GoodTimes Easter edition van afgelopen zondag (1e Paasdag) staan vanaf nu online. Het was weer een succesvolle avond in club .off_corso te Rotterdam. Kijk op www.goodtimes.org/pictures/ voor het album. De volgende GoodTimes party wordt gehouden op vrijdag 7 augustus 2009.

De ticket naar Suriname die aangeboden werd door Surinam Airways, is gewonnen door dhr. R. Bodeutsch. De troostprijs, een jaar lang gratis naar GoodTimes, is gevallen op nummer 114. Die prijs is niet opgehaald. Stuur een mailtje naar info@goodtimes.org als je dit lotnummer kunt overleggen.
GoodTimes Easter edition

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Zijn er nog meer foto’s van afgelopen zondag?.. want we hadden er ook een laten maken, maar we staan er niet bij :S..

    xx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.