Musica Republica Outdoor 2009

0

So Solid presenteert met trots de line-up van Musica Republica Outdoor 2009! Na lang wachten is het dan zo ver; alle informatie over ?©?©n van de meest zomerse festivals van Nederland is compleet!
Op 6 juni 2009 zullen meer dan 40 verschillende nationale en internationale artiesten verdeeld over 5 areas optreden. Met internationale acts, exclusieve dj’s, verrassende live optredens en bijzondere hosting partners, geeft Musica Republica een kick-off voor een nieuw festival seizoen!

Musica Republica Outdoor 2009 zal nog mooier, groter en beter worden dan de afgelopen jaren. Het festival is flink gegroeid, van drie areas vorig jaar naar vijf areas de komende editie!
Hierdoor heeft de organisatie het oude terrein achter zich gelaten en gekozen voor het prachtige, ruime Sidelingepark in Rotterdam.

Proef binnen deze vijf areas de fantastische sfeer van vijf verschillende wereldsteden, welke je zullen leiden door Musica Republica Outdoor. So Solid zal je in deze muzikale wereldreis kennis laten maken met de steden Miami, Rio de Janeiro, Berlijn, Tokyo en Casablanca die dienen als inspiratiebron voor de muziek, aankleding en ambiance. Musica Republica heeft dit jaar wederom bijzondere partners uitgenodigd om de stages van muzikale invulling te voorzien, welke voor een spetterende, uitzonderlijke maar vooral z?©?©r goede ervaring garant zullen staan!

Miami – Mesmarise
De mainstage van Musica Republica zal gehost worden door Mesmarise, het succesvolle house event dat bekend staat om haar prachtige decor, verrassende stage shows en altijd grote namen, zowel nationaal als internationaal! Al met al een Mainstaqe om trots op te zijn. Met o.a. Felix da Housecat (USA), Chuckie en Wally Lopez (ES) kun je erop rekenen dat je in de Miami area met Mesmarise een betoverende ervaring beleeft!

Felix Da Housecat (USA)
Chuckie
Wally Lopez (ES)
Andrea Roma (IT)
Sunnery James & Ryan Marciano
Danny Delgado
Tony Verdult
Ray Fox
Mc Andy Sherman

Berlijn – Extrema Music
Misschien geen verrassing dat Berlijn in het teken van Techno & Minimal staat, maar even lekker als altijd. Hoewel Dit jaar een dikke primeur met onze vrienden uit het Zuiden: Niemand minder dan Extrema Music zal deze area hosten en dit is dan ook te zien aan de kwalitatieve techno line-up! De gehele Extrema Family is welkom op het festival en dat gaat het publiek merken. Techno & minimal van de bovenste plank door de beste dj’s van Extrema Music en een zeer exclusieve set van Misstress Barbara, wat zowel oog en oor zal verrassen!

Misstress Barbara (CAN)
Michel de Hey
Joris Voorn
Rene Amesz
Warren Fellow & Joey Daniel
Michael ‘Ille Bitch’ von L

Rio de Janeiro – Beatloverz
Op het meest zomerse festival van Nederland kan een Rio de Janeiro area niet achterblijven. Voel het ultieme zomergevoel met de Latin House en Eclectic House van Beatloverz. They love beatz, and nothing beats their love for music!

Samsobeats (Gregor Salto & Sidney Samson)
Quintino
Vato Gonzalez & Mc Tjen
Hardwell
Chris Rox
R-two
Mike Joshua
Rishi Ricardo

Tokyo – Meet the Streets.
Het leukste en succesvolle Urban concept van Nederland zal zoals ieder jaar weer terugkeren op Musica Republica. De beste dj’s en live acts brengen een mix van R&B, Hiphop, Dancehall, Favela Funk en Dirty House. Met veel vette live optredens zal de Tokyo stage ook dit jaar weer bouncen!

The Partysquad
Real el canario
Goodfellas
The Opposites (live)
theFringe (live)
The Flexican
Danny Delgado
The Superblenders
Sepehr
K-fresh
MC Mick Swagger

Casablanca
Waan je in Arabische sferen en chill ‘em in de Arabian Lounge, een area met zwoele lounge muziek, liggend op lekkere lounge seats kun je genieten van heerlijke cocktails en een stralende zon. Een waterpijp bij de hand, lekkere muziek en buikdanseressen voor je neus… kan het nog beter?

Afterparty
Uiteraard zal er ook weer een Musica Republica Afterparty zijn na het festival. Deze zal vanaf 23.00 uur plaatsvinden in The Thalia Lounge te Rotterdam met de beste dj’s van het festival!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.