GoodTimes Easter Edition-zondag 12/4

0

Op eerste paasdag, zondag 12 april 2009, vindt er weer een GoodTimes party plaats en wel: The GoodTimes Easter Edition. Noteer zondag 12 april van 23:00u Р05:00u dus alvast in je agenda. (maandag, 2e paasdag, ben je vrij en kun je gewoon uitslapen…). O ja: er zijn genoeg kaarten verkrijgbaar aan de poort!

Ook dit feest zal plaats vinden in Rotterdams bekendste club ‘.Off_Corso’, aan de Kruiskade 22. De Easter Edition 2009 kent een vette DJ line-up in de main area bestaande uit Mixmaster J, Superior, Marvelous K, Don Wayne, Danny Delgado and many more. Bovendien hebben wij een speciale lounge met heerlijke muziek uit de jaren 80 en 90, voor hen die zich te oud voelen of rustig willen chillen.

Let op: De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (Surinam Airways) heeft ?©?©n retour-ticket(*) naar Suriname beschikbaar gesteld om te verloten onder de betalende bezoekers. Een ieder die een GoodTimes kaartje koopt en voor 02.30u binnen is, maakt kans op deze ticket. De trekking zal rond 03.00u plaats vinden op de avond zelf. (*) Het reisbiljet mag uitsluitend in het laagseizoen worden gebruikt en wel voor 31 december 2009

Kijk voor meer informatie ook op goodtimesparties.hyves.nl. Wil je weten hoe het op de laatste GoodTimes party was, bekijk dan het filmpje op YouTube:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.