Ome Omar is de Most Wanted 2009

0

Ome Omar is de winnaar van Wanted 2009, de Amsterdamse R&B en hiphop competitie. Het niveau van de acts was hoog en de acts zaten niet ver van elkaar af. Ome Omar werd door de jury gekozen vanwege zijn complete show, vette beats en het hoge entertainmentgehalte. Vrijdag 3 april stonden in de Melkweg acht acts in Most Wanted 2009 – The Final Showcase. Naast Ome Omar waren dit D.I.K., JaJaMaF?Ja, OndersteBoven, Joenos & Mikez, Poldermodel, Kid & Romz en D.Lipps. De GRAP organiseert Wanted om aanstormende hiphopacts de mogelijkheid te bieden zich te presenteren aan pers, publiek en industrie.

De jury van Wanted bestond dit jaar uit: Angelo Bromet (W.O.T.S.), Flip van der Enden (programmamaker KinkFM), Benny Brown (Royal Radio), Robian (mc) en Dave Vanderheijden (Hiphop In Je Smoel). Zij beoordeelden de acts op originaliteit & creativiteit, techniek, podiumpresentatie en toekomstverwachting. De jury vond dat Ome Omar in deze criteria uitblonk. Kimo was ook dit jaar host, de beats kwamen van dj Clean Cut.

Wanted is dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd door GRAP en is een kweekvijver voor talent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen mee als Ali B, Yes-R, The Partysquad, Surya, Lange Frans en Baas B en Kimo. De winnaar gaat naar huis met een waardecheque van € 500,- te besteden bij Dijkman Muziekinstrumenten, studiotijd bij Slingshotz Studio’s, 100 cd’s via Fonos.nl en diverse optredens.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.