Tweede editie van SPOKEN

0

Op 29 April a.s. vind de tweede editie van SPOKEN plaats. De succesformule die hiphop artiesten uitdaagt zichzelf textueel bloot te geven en kritische vragen te ondergaan vond voor ’t eerst plaats op 22 October 2008. Hiphop beroemdheden als Rico, Typhoon, Bang Bang, Manu, GMB, Jiggy Dje, Salah Edin, acteur/mc Jose Klaase (Juiceisdunaam) maar ook dichter Jeroen Naaktgeboren lieten zich beluisteren en bestoken met vragen.

SPOKEN is een tweeledig concept van Blaxtar’s bedrijf Raen Industries (voormalig Raen Music), en bestaat uit het evenement en een radio show, welke wordt gepresenteerd door Raen Music’s eigen Manu. De radioshow is inmiddels Lijn5 met Manu gedoopt en iedere zondagavond te beluisteren tussen 19.00 en 21.00u. Als je houd van hiphop met inhoud, dan zit je bij zowel het radioprogramma als het evenement goed!

Een half jaar na die eerste SPOKEN is er nu dan de opvolger. De line up bestaat dit keer uit een gevarieerdere groep artiesten, zowel mannen als vrouwen, engels- en nederlandstalig. De line up van SPOKEN 29 April 2009:
Pete Philly – Giovanca – Blaxtar – Rosa Ana – dichter Gijs ter Haar – jij?

“Jij?” is geen slim gevonden artiesten naam. Via de radioshow kun jij uitvinden of jij jezelf kunt toevoegen aan de line-up van SPOKEN. Hoe je dat doet? Simpel, stuur een email met je teksten of audio naar Manu@SPOKEN.fm en hou de radio show in de gaten. Daar hoor je welke artiesten zichzelf in de spotlight kunnen schrijven.

Je kunt de show op je gemak luisteren of downloaden op http://lijn5.com/index.php/radio/lijn5-met-manu. Hou ook WWW.SPOKEN.FM in de gaten voor de laatste updates over SPOKEN.

SPOKEN – dichter bij de dichter
29 April 2009: Escape Studio
Rembrandtplein 11, Amsterdam
Deuren open 20u
Aanvang: 21u (na 21u geen toegang)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.