Internationale ‘Summer Dance Battle’

0

Op 18 april 2009 vindt de Nederlandse preselectie plaats van de internationale “Summer Dance Battle” die in augustus ’09 voor de 5de keer zal plaatsvinden in Frans Guyana. Summer Dance Battle is in de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot een begrip onder dansers en dansliefhebbers in de Caribbean. Inmiddels zijn de deelnemers die aanvankelijk allemaal uit de Caribbean en Zuid Amerika kwamen, uitgebreid met groepen uit Frankrijk en Engeland. Dit jaar zal er voor het eerst een Nederlands team meedoen aan deze sensationele competitie!

Wij nodigen dansgroepen van harte uit om deel te nemen aan de pre-selectie op 18 april. De winnende groep zal in augustus naar Frans Guyana afreizen om tijdens de Summer Dance Battle finale Nederland te vertegenwoordigen. De reis wordt compleet verzorgd door de Summer Dance Battle organisatie.

Wat:
Summer Dance Battle Preselectie – editie NL

Waar:
Oude Volkskrantgebouw
Wibautstraat 150 (Begane Grond)
1091 GR Amsterdam

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.