Nieuwe tatoeage voor Rihanna

0

Rihanna heeft voor de verandering een nieuwe tatoeage laten zetten. De zangeres liet de bekende tattoo-artist Bang Bang naar Los Angeles overvliegen en huurde een kamer in het hippe Roosevelt Hotel waar de man rustig zijn werk kon doen.

Rihanna koos voor twee kleine geweertjes. Eerst wilde zij en Bang Bang die geweertjes op haar schouders, maar dat vond cosmeticagigant Cover Girl niet ideaal. Rihanna is immers ambassadrice van het merk en dat zou niet de gewenste boodschap overbrengen. Daarom werden de tatoeages nu op de zijkant van haar ribbenkast geplaatst, onder haar arm.

Tjek de foto’s hier op MSN Starlounge.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.