Staatssecretaris lanceert jongerenwebsite Sense.info

0

Op maandag 23 maart 2009 presenteert staatssecretaris Bussemaker van VWS samen met 200 MBO-studenten de nieuwe website www.sense.info. Sense.info biedt jongeren betrouwbare informatie over seksualiteit. De site beantwoordt vragen over seksualiteit, relaties, anticonceptie en soa’s. Daarnaast kunnen jongeren via de site een Sense-spreekuur bij hen in de buurt vinden. De spreekuren worden georganiseerd door GGD’en en hun regionale partners.

Sense is mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS. Het is belangrijk dat jongeren betrouwbare informatie over seksualiteit krijgen en er voor hen via Sense nu duidelijke aanspreekpunten zijn. De lancering van Sense.info vindt plaats op het ROC Mondriaan in Den Haag en wordt gepresenteerd door BNN-presentatrice Zarayda.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.