Akon with live band in concert

0

Meet the Streets, Funx Radio & TMF presenteren Akon with live band in concert. De internationale superster Akon, komt speciaal met zijn band naar Nederland ter promotie van zijn nieuwste album “Freedom” en geeft een exclusief concert op zondag 12 april 2009 in de MECC te Maastricht & maandag 13 april 2009 in de HMH te Amsterdam.

Akon groeide op in Senegal, maar verhuisde later naar Amerika waar hij in aanraking kwam met Hip Hop. Hij ontwikkelde zijn muzikale idee?´n en kwam in juni 2004 met zijn debuutalbum ‚ÄúTrouble‚Äù. Met hits als: Lonely, Bellydancer en Ghetto stond hij over de hele wereld wekenlang hoog in de hitlijsten.

Ook met z’n tweede album ‚ÄúKonvicted‚Äù scoorde Akon verschillende hits, waaronder ‘Smack That’, ‘I Wanna Love You’, ‘Don’t Matter’. Dit album kreeg een ‚Äòtriple platinum‚Äô status en werd in de VS alleen al 3 miljoen keer verkocht. In 2006 werd Akon genomineerd voor een Grammy met het nummer ‚ÄòSmack That‚Äô. Naast z’n eigen albums is Akon ook bekend voor z’n samenwerking en producties met andere grote artiesten zoals: Snoop Dogg, Gwen Stefani, Lady GaGa, T-Pain en Michael Jackson.

‚ÄúFreedom‚Äù is het nieuwe album van Akon. Waar hij nogmaals mee bewijst dat hij een superster is. Het album bevat veel potenti?´le hits zoals ‚ÄúRight Now‚Äù (Na Na Na), I’m So Paid (ft Lil Wayne en Young Jeezy) and Beautiful (ft Kardinal Offishall).

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.