Film met Quintis krijgt ‘Gouden Film’

0

De jeugdspeelfilm Kikkerdril heeft na twee?´nhalve week in de bioscoop 100.000 bezoekers getrokken. De rolprent van regisseur Simone van Dusseldorp is hiervoor bekroond met de Gouden Film, maakte het Nederlands Film Festival maandag bekend. De kinderrollen worden gespeeld door Nino den Brave, Whitney Franker en Thijs Goedknegt. Daarnaast zijn ook Georgina Verbaan en Quintis Ristie te zien in de film.

Kikkerdril is een muzikale roadmovie over de 6-jarige Max die denkt dat zijn broer nooit meer kan praten en dat alleen kikkerdril hem kan genezen. De film ging op 11 februari in premi?®re. Kikkerdril draait momenteel in 103 zalen in Nederland.

Van Dusseldorp had de film eigenlijk speciaal voor haar dochter gemaakt. ,,Geweldig dat er 100.000 mensen naartoe zijn gegaan, terwijl ik bij het maken alleen mijn 6-jarige dochter als maatstaf in mijn hoofd had.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.