Suzanna Lubrano en Timor Steffens in nieuwe videoclip

0

De Nederlands-Kaapverdiaanse zangeres Suzanna Lubrano heeft een nieuwe videoclip gelanceerd. Het is de eerste single en titelnummer van Suzanna’s vijfde solo-album, Festa Mascarado (gemaskerd bal) dat in april zal verschijnen. In de videoclip, die is opgenomen in Club Catwalk in Rotterdam, is Timor Steffens, bekend uit ‘So you think you can dance’ Suzanna Lubrano’s tegenspeler.

Het nummer Festa Mascarado is geschreven door Suzanna Lubrano en het Amerikaanse producersduo The Heavy Weights, dat onder meer medeverantwoordelijk is voor de single Do You van Ne-Yo. Festa Mascarado is deze week ‘de diXte’ bij FunX. Vorige week trad Suzanna nog op bij Raymann is Laat.

Suzanna Lubrano heeft talloze gouden en platina albums op haar naam staan in Portugees Afrika, en werd enkele jaren geleden tijdens de Kora All African Music Awards in Zuid-Afrika verkozen tot Beste Afrikaanse Artieste van het jaar.

Meer informatie valt te lezen op www.suzannaonline.com

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.