Zilveren Harp voor Typhoon en Ziggi

0

Rapper Typhoon en reggaezanger Ziggi hebben allebei een Zilveren Harp gewonnen op het Buma Harpengala. De Zilveren Harp is een aanmoedigingsprijs voor artiesten van wie de komende jaren een definitieve doorbraak wordt verwacht. Ziggi (Ricardo Blijdens) kreeg de harp overhandigd door de Nederlandse soulzanger Alain Clark; Glenn de Randamie, zoals Typhoons offici?´le naam luidt, kreeg de prijs uitgereikt van collega-rapper Sticks, die de prijs in 2007 won met zijn toenmalige band Opgezwolle. Dat meldt de Caribische redactie van Radio Nederland Wereldomroep.

Typhoon:

Ziggi:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.