Familie bezorgd over Rihanna

0

De familie van de Amerikaanse zangeres Rihanna is ongerust over haar snelle verzoening met zanger Chris Brown, die haar onlangs in elkaar sloeg. Dat meldt het Amerikaanse show- bizzblad People. Rihanna’s familie dacht dat de liefde voor Brown definitief voorbij was na de laatste mishandeling maar het afgelopen weekend werden de twee herenigd in de villa van rapper Sean ‘Diddy’ Combs in Miami.

Inmiddels zijn Chris en Rihanna terug van hun ‘herenigingstrip’ in Miami en weer gearriveerd in Los Angeles. De twee zijn met dezelfde priv?©-jet van Miami naar Los Angeles gereisd en bij vertrek en aankomst op de gevoelige plaat vastgelegd.

Chris Brown moet op 5 maart voor de rechter verschijnen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.