Snoop Dogg bij Nation of Islam

0

Rapper Snoop Dogg heeft zich aangesloten bij de religieuze beweging Nation of Islam. Dit heeft hij laten weten nadat hij afgelopen zondag aanwezig was tijdens de jaarlijkse Saviours’ Day van de organisatie. Tijdens een toespraak van Louis Farrakhan, de voormalig leider van Nation of Islam, was Snoop Dogg aanwezig op het podium. Toen Snoop Dogg werd gevraagd of hij zich bij de groepering had aangesloten, liet hij weten: “Ik zit al bij de Nation. Dat is de reden dat ik hier ben.”

Snoop Dogg is niet de eerste rapper die zich heeft aangesloten bij de Nation of Islam. Ice Cube ging hem al voor.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.