Re?ºnie Mi Lobi Sranang met Damaru

0

Mi Lobi Sranang de enige Suriname re?ºnie, heeft op zondag 15 maart niet alleen maar Surinaamse topbands uit Nederland, maar ook de in Suriname wonende topartiest Damaru. Damaru begon op 13 jarige leeftijd met rappen, waarna hij het ook als zanger probeerde. Zijn zangtalenten bleken een groot succes toen hij zich bij de formatie ‘Lava Boys’ voegde. Enkele tijd later en na wat meer oefenen voegde hij zich bij de ‘New Jack Boys’, waar hij opnieuw voor succes zorgde.

Momenteel is de Surinaamse zanger Damaru hot in zijn geboorteland. Hij staat daar al een paar weken op 1 met zijn romantische song ‘Mi Rowsu’ (mijn roos). Damaru heeft een dochter Denoura (zijn rowsu). Damaru scoorde eerder al enkele grote hits in Suriname. Hits als ‘Yu Na Mi Engel’ (je bent mijn engel), ‘Hey Baby’ en ‘Sranang Koningin’. Hij is ongekend populair in Suriname, maar ook daar buiten. Door deze successen heeft Damaru vaak als support act van grote reggae sterren in Suriname opgetreden. Zo opende hij het podium voor onder andere Ziggi en Fantan Mojah. Hij dook daarnaast, zowel in Nederland als in Suriname, de studio in met Jerry en Ruben van The Partysquad. Damaru heeft al met vele artiesten samengewerkt. Onder andere met Poppe, Booster, Tranga Rugie en The Generals.

Damaru is ook filmmaker, hij komt in 2008 met zijn eerste film waarvan hij het script zelf heeft geschreven. Voor zichzelf heeft hij slechts een figurantenrol gereserveerd. De film heeft dezelfde naam gekregen als zijn huidige nummer 1 hit ‘Mi Rowsu The Movie’. Damaru’s motto luidt: ‘If u can’t fight the men join him’.

Zondag 15 maart staat Damaru niet alleen op het podium. Onder andere de surinaamse topformaties La Rouge, Avion Boyz, Zware Guys, Marcus Houseband en MC Moeki zijn ook aanwezig

Mi Lobi Sranang:
Datum: zondag 15 maart
Locatie: Powerzone, Spaklerweg Amsterdam Aanvang:17.00-00.00u
LET OP!!! ENTREE IN DE VOORVERKOOP 15 EURO VOOR 2 PERSONEN!!!
Voorverkoopadressen: Pico (A’dam), Billboard (R’dam), X-treme (Den Haag).

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.