Enrique Iglesias op 5 mei in Ahoy

0

De Spaanse zanger Enrique Iglesias geeft op dinsdag 5 mei een concert in Ahoy in Rotterdam. Het voorprogramma wordt verzorgd door Esm?©e Denters. De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Enrique Iglesias breekt, na drie Spaanstalige albums, in 1999 wereldwijd door met zijn eerste Engelstalige album ‘Enrique’. Hierop zijn ondermeer de hits ‘Bailamos’, ‘Rhythm Divine’ en zijn nummer 1 hit ‘Could I Have This Kiss Forever’ met Whitney Houston te vinden. Dit album bereikt de gouden en platina status in 32 landen.

Met wereldwijd meer dan 50 miljoen verkochte albums, is Iglesias de best verkopende Spaanstalige zanger en ?©?©n van de meest succesvolle artiesten van het laatste decennium.

Eind vorig jaar bracht de latino zanger zijn ‘Greatest Hits’ album uit. Alle grote hits uit zijn rijke carri?®re zijn op dit album te vinden. Tijdens het concert in Ahoy zal Iglesias ongetwijfeld een groot aantal van deze hits voorbij laten komen. Enrique gaf in 2007 een uitverkocht concert in Ahoy.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.