Rihanna bedankt fans voor steun

0

Zangeres Rihanna heeft haar fans vrijdag bedankt voor hun steun. Het is de eerste keer dat zij iets van zich liet horen sinds haar vriend Chris Brown ervan wordt verdacht haar te hebben mishandeld, meldt Novum/AP. Ze bracht via haar woordvoerder een verklaring naar buiten. In de verklaring stelde de artieste ‘op verzoek van de autoriteiten’ niets kwijt te willen over het vermeende incident met Brown. “Rihanna wil haar fans verzekeren dat ze zich sterk houdt, dat het goed met haar gaat, en dat ze de steun die ze in deze moeilijke tijd ontvangt, heel erg waardeert.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.