Benefietconcert voor onderwijs binnenland Suriname

0

De Stichting Sipa en de stichting Zorg samen voor Suriname organiseren op maandag 23 februari 2009 een speciaal benefietconcert met als doel het stimuleren van het onderwijs in het binnenland van Suriname. De bijeenkomst wordt gehouden vanaf 20.00u in De Doelen te Rotterdam.

Een grote groep bekende Surinamers verleend haar medewerking aan dit concert waaronder Mai Tai, J??rgen Raymann, Bryan B., Edsillia Rombley, Re-Play en Quitis Ristie. Ook is er een afterparty met Siembra.

De stichting Sipa zet zich in voor het welzijn van de indianen in Suriname. Via de stichting worden geld en materi?´le goederen ingezameld, ten behoeve van de indianenstammen. De stichting Zorg voor Suriname is gericht op het cre?´ren van een menswaardig bestaan voor bejaarden en een toekomst voor de kinderen in Suriname.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.