FATU goes international

0

Krater Theater in Amsterdam Z.O. is al drie jaar lang de plek voor Fatu. Elke Laatste zondag van de maand zie je de beste standup comedians en cabaretiers van Nederland live in de Bijlmer. Op de tweede Fatu van dit jaar op zondag 22 februari zal de internationaal vermaarde comedian Bob MacLaren spelen. Deze raskomiek trad op in de VS, Canada, Australie, Zuid Afrika en New Zeeland en is bekend van zijn eigen programma op Discovery Channel.

B there zodat jij straks ook weet hoe je de beste fatu breekt. De show wordt gehost door niemand minder dan Jeffrey Spalburg en de muziek is van DJ Funky Styles. Fatu is die maandelijkse zondagmiddagchill met live de beste stand-up comedians en cabaretiers van Nederland. Gewoon lekker, chill, met als enige verplichting; B there! Zodat jij straks ook weet, hoe je de beste fatu’s breekt!

Zondagmiddag 22 feb
Aanvang 15:00u
Krater Theater
Hofgeest 139
Amsterdam Z.O.

Check je kaarten nu: 020 – 6952911
www.fatu.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.