Eerste namen Pleasure Paas Party bekend

0

Vandaag (zaterdag 14 februari) start de voorverkoop van de Pleasure Paas Party 2009. Tijdens de Pleasure Paas Party worden muziekliefhebbers ondergedompeld in een warm bad van o.a. salsa, merengue, zouk, dancehall, hindi- en latin pop. Al struinend van de ene Plaza naar de andere krijg je een goed beeld van de veelzijdigheid aan muziek die Latijns Amerika en de Caribbean allemaal te bieden hebben. Dit alles vindt plaats op zondag 12 april (1e paasdag) in Ahoy te Rotterdam.

De 26e editie van de Pleasure Paas Party heeft ook dit jaar weer grote namen uit de Latin en Caribische muzieksc?®ne! Uit Colombia d?© Salsa formatie van dit moment ‚ÄòGrupo Gal?©‚Äô! Uit de USA komen R&B ster ‚ÄòBrian McKnight‚Äô met live band en de R&B formatie ‚ÄòJagged Edge‚Äô naar het festival. ‚ÄòKassav‚Äô (zouk) viert haar 30 jarig jubileum op de Paasparty en verzorgt een speciale show. Vanuit Suriname staan de no. 1 kaseko band ‚ÄòApp‚Äôtijt‚Äô, ‚ÄòThe Juniors‚Äô (Hindipop), ‚ÄòNaks Kaseko Loco‚Äô (Kaseko) en de meest populaire Surinaamse groep op dit moment ‚ÄòJo-ann & Philla‚Äô (dancehall) op het podium. Verder de bands ‚ÄòGio Fuertisimo‚Äô (Ritmo Ambiente), het 18 koppige salsa-orkest ‚ÄòQ-sign‚Äô en ‚ÄòCache de Luxe‚Äô (zouk) uit Cura?ßao en ‚Äò JMC 3veni‚Äô (Chutney) uit Trinidad.

Natuurlijk is er een uitgebreide keuze aan hapjes, snacks en andere culinaire hoogstandjes uit verschillende culturen.

Pleasure Paas Party 2009: zondag 12 april 2009 (1e Paasdag) vanaf 19.00 – 04.00 uur in Ahoy, Rotterdam.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.