Rihanna mishandeld door Chris Brown

0

Chris Brown is gearresteerd door de politie van Los Angeles, nadat Robyn Fenty, de echte naam van zijn vriendin Rihanna(!), een klacht tegen hem indiende wegens mishandeling. Rihanna bekende dat zij en Brown een oplopende ruzie hadden in de auto, die uiteindelijk escaleerde toen ze uitstapten. Toen de politie aankwam vonden ze het vrouwelijke slachtoffer met duidelijk zichtbare tekenen van mishandeling en verwondingen. Het slachtoffer identificeerde Brown als de aanvaller. Dat meldt de Amerikaanse website Perezhilton.

Brown was reeds bedaard toen de politie aankwam. Hij werd rond 18 uur 30 op zondagavond meegenomen door de politie van L.A., rond 19 uur 41 werd er officieel klacht ingediend. Brown zou volgens een anonieme bron bij de politie 50.000 dollar borgsom betaald hebben, en ondertussen terug op vrije voeten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.