New Jack Classics in Rotterdam

0

Vrijdag 6 maart as. komen alle OldSkool liefhebbers elkaar weer tegen in Off_Corso. Want ook in 2009 staat NJC garant voor de ultieme re?ºnie, waar Oldskool muziek regeert. Muziek, vrienden en kennissen uit Imperium, Blue tik Inn, Metropool, Escape, Locomotion, the Challenge, R&B Caf?© komen elkaar weer tegen om hun jeugd te doen herleven.

Stampende disco classics, swingbeat, mellow, oldskool hip hop, en zwoele ballads zullen wederom leiden tot files naar de dansvloer van Off_Corso. Want wees gewaarschuwd: bij NJC is de dansvloer standaard vol en meezingen is een absolute must, de muzikale reisleiders op deze trip naar de jaren 80 & 90 zijn DJ‚Äôs the “R” * Mixmaster J * Superior * Deepcover * Swing en J-Flava zij zullen garant staan voor een avondje lekker losgaan. Verwacht 6 maart dus niets anders dan the best of the best op muzikaal gebied; geniet van de hits, de b-sides, sfeer en de lang vergeten soundtracks.

Dus haal je Stone wash jeans, Adidas en je Kangol alvast uit de kast en be prepared voor weer een avond vol ouderwetse Gezelligheid met oude bekenden. De deuren zijn open vanaf 23.00 uur en zoals al vaker gezegd: kom op tijd!

Event: NEW JACK CLASSICS
Datum: Vrijdag 6 Maart 2009
Locatie: Off_corso Rotterdam
Time : 23.00 – 05.00
Entree: € 15,- (no presale)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.