Eenmalig re?ºnieconcert van 2 Unlimited

0

Dertien jaar na hun rumoerige breuk komen de twee leden van de popformatie 2 Unlimited weer even bij elkaar. In het Belgische Hasselt betreden ze op 11 april het podium in het kader van het festival I Love The 90’s. Volgens de Belgische producers van 2 Unlimited is het het enige re?ºnieconcert dat het duo wereldwijd zal geven.

2 Unlimited werd bedacht door de Belgische producers, maar uitgevoerd door de Nederlanders Anita Doth en Ray Slijngaard. Samen slaagden ze er als eerste in om housemuziek op grote schaal aan de man te brengen. Met meer dan 20 miljoen verkochte platen was 2 Unlimited het best verkopende dance-duo aller tijden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.