House Arrest 28 Februari in The Powerzone

0

Zaterdag 28 februari vindt in the Powerzone ‚ÄúHOUSE ARREST‚Äù plaats. Op deze avond zal alles omtrent de ‚Äòhouse music‚Äô centraal staan. Sexy danseressen, hippe acts en sexy hostesses zullen op deze avond dan ook niet ontbreken. Ook zal the Powerzone weer gehuld worden in een top decoratie. Natuurlijk liegt de line up er ook niet om, het is ons wederom gelukt om de top van de housesc?®ne op deze avond bij elkaar te krijgen.

Anymagic zal als up-coming DVJ de scene veroveren. Het draait bij zijn set niet alleen maar om zijn muziek, maar ook om zijn beelden. Hij zorgt ervoor dat zijn visuals een extra kracht geeft aan zijn DJ set. Dit is dus de perfecte opening van de avond. Wij zijn dan ook ontzettend vereerd dat Anymagic zijn skills laat horen en zien op House Arrest.

Funkerman is een grootheid in de Dutch House scene. Hij is het levende bewijs dat liefde voor muziek grenzen kan doen verdwijnen. Met zijn hit ‘Speed Up’ wist hij de top te bereiken en ook deze avond zal hij de top bereiken.

Baggi Begovic is een echt talent in het mengen van vreugde met muziek. Hij weet zijn passie voor muziek te vertalen in een toonaangevende draaistijl. Met zijn groovy, funky clubsound zal hij weer een super set weten neer te zetten.

Skitzofrenix weet wat het publiek wilt. Zijn naam wijst op de verschillende stijlen muziek waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. Met een aantal grote projecten in het vooruitzicht zal Skitzofrenix ook in 2009 ons laten verassen.

Rishi Romero bekend om zijn vele remixen staat ook dit keer weer met zijn nieuwe remix ‘Bleep it’ in de Dance Charts. Ook is hij zijn naamsbekendheid in het buitenland volop aan het opbouwen. Rishi zal de avond met zijn vette skills sluiten.

Al met al, alle ingredi?´nten voor een spetterende avond zijn aanwezig! Top Line-up, vette acts en nog veel meer‚Ķ kom en aanschouw!!!

Doors: 23.00-05.00
Entrance 10,00 EURO (presale)
Line-up: Anymagic, Funkerman, Baggi Begovic, Skitzofrenix, Rishi Romero

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.