Barrio Deluxe in Thalia Lounge

0

Na het succesvolle Barrio Deluxe jaar 2008, is er goed nieuws voor de latin lovers. Barrio Deluxe wordt in 2009 om de ene maand gehouden te beginnen op vrijdag 30 januari. Barrio Deluxe is dankzij haar unieke mix van muziekstijlen en door de leuke mensen die het aantrekt een zeer succesvol concept. Bij Barrio Deluxe draaien de beste DJ‚Äôs uit de sc?®ne.

In het korte (maar reeds zeer succesvolle) bestaan hebben DJ’s als: Rene (Zouklovers), Claudio Gomez (Zouklovers), John De Colombia (Latin Village, Sappig), Mauri (Salsa Lounge, Latin Village), Mixmaster J (SwingBeatz, SushiSamba), Naushad (ZoukZone), Panchito (Latin Suite, Barrio Deluxe)) La Cura ( Welcome to America Latina), Felipe De Colombia (Punto Latino, Temptation) Marvelous K (Nope is Dope, Sexy Mother Fucker), Fantastic (Bella Vista, Maense), Sir Edward (Ritmo, SushiSamba), Danielle (Salsa Casa Loca), Diablo (Latin Lounge), Chuck (La Luna), Bj??rn (Cuba Libre, Latinando) en Manodj (Axe), DJ Pepez (SalsaVentura, Salsa Airport) al hun kunsten vertoond.

Ook deze editie hebben wij weer een te gekke line-up staan met o.a. DJ’s: Naushad, Mixmaster J, Fantastic en Mauri (Salsa Lounge, Latin Village). Salsa, Reggaeton, Latin House, Merengue, Bachata maar ook R&B en Hip Hop met latin invloeden komen ruimschoots aanbod en brengen voor ieder wat wils. Behalve top DJ’s, leuke mensen en goede muziek, zullen er ook diverse verrassingen zijn, waaronder een speciale Salsa/Zouk act, een top MC, een VJ en danseressen.

Datum: Vrijdag 30 januari 2009
Locatie: Thalia Lounge Rotterdam
Tijd: 23.00-05.00
Leeftijd: 21+
Prijs: vvk € 12,-

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.