Get Connected met De Haagse Hogeschool

0

De Haagse Hogeschoolstudenten vieren dansend de diversiteit van medestudenten op het grote indoor festival CONNECTED. Op 20 februari 2009 vindt CONNECTED plaats in De Haagse Hogeschool van 23.00 uur tot 05.00 uur. CONNECTED (Thomas de Regt en Bongo Garcia) hebben in samenwerking met vrijwillige studenten van De Haagse Hogeschool het evenement CONNECTED ‘the world is our backyard’ tot stand gebracht onder begeleiding van ACKU Cultuurburo. CONNECTED is het Haagse Hogeschoolevenement van het jaar waarbij het in contact brengen van medestudenten en het feesten centraal staat.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.