Nieuw actualiteitenprogramma: Dichtbij Nederland

0

Van voetbal in Turkije tot aan de Missverkiezing op Cura?ßao. En van de kwaliteit van de gezondheidszorg in Suriname tot aan het succes van de Marokkaanse Frans Bauer in Nederland. Vanaf 2 februari brengt Dichtbij Nederland, het nieuwe actualiteiten programma van de NPS op Nederland 1, het nieuws uit Nederland en de landen waar veel landgenoten hun roots hebben liggen.

Altijd staan mensen en hun emoties centraal. Met nieuws en achtergronden over het dagelijks leven vanuit o.a. Nederland, de Antillen, Suriname, Turkije en Marokko. Dichtbij Nederland is een crossmediaal programma.

Met elke werkdag een vijfentwintig minuten durend TV programma gepresenteerd door een wisselend duo, bestaande uit Simone Weimans (Radio Kassa, Consumenten TV), Carrie ten Napel (De Wedstrijden, TV Oost) en Jalal Bouzamour (PREMtime, Kassa3). Daarnaast zijn dagelijks vanuit diverse landen verslaggevers in actie.

Uitzending: elke werkdag vanaf 2 februari 17.30 uur, Nederland 1.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.