Beyonc?© begeleidt openingsdans Obama

0

R-and-B zangeres Beyonc?© begeleidt morgenavond (dinsdag 20 januari) de eerste dans die Barack en Michelle Obama als presidentieel koppel maken. Op het inauguratiebal zingt de diva de Etta James-klassieker At Last (VIDEO). De 27-jarige Beyonc?©, die James recentelijk speelde in de film Cadillac Records, zei vrijdag tegen Amerikaanse media dat ze vereerd is om op het inhuldigingsspektakel van de Amerikaanse president op te treden.

Onder het motto We are one vond zondag in Washington het inauguratieconcert plaats ter ere van aankomend president Barack Obama. Artiesten waaronder U2, Beyonc?©, Bruce Springsteen, Stevie Wonder, Sheryl Crow, Mary J. Blige, Garth Brooks en Shakira brachten een nummer ten gehore. Daarnaast waren er voordrachten van Denzel Washington, Queen Latifah en Martin Luther King 3.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.