Geslaagde show van Chris Brown in A’dam

0

De Amerikaanse zanger Chris Brown heeft afgelopen vrijdag in de Heineken Music Hall zijn eerste van twee concerten op Nederlandse bodem gegeven. Een zaal vol tienermeisjes schreeuwde in Amsterdam de longen uit hun lijf en barstte in hysterie uit toen Brown de eerste klanken van zijn muziek liet horen schrijft Nieuws.nl.

De populariteit van de 19-jarige Amerikaanse r&b-zanger is in Nederland tot grote hoogten gestegen. Hij trakteerde het publiek in Amsterdam, behalve op zijn grootste hits ‘With you’, ‘Yo (excuse me miss)’, Say goodbye’ en ‘Gimme that’, ook op vuurwerk. Begeleid door zijn dansers zorgde ‘ladykiller’ Brown ervoor dat het publiek zich geen moment hoefde te vervelen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.