R. Kelly en vrouw uit elkaar

0

R. Kelly en zijn vrouw Andrea Lee zijn na een huwelijk van elf jaar officieel gescheiden, meldt NU.NL. In een gezamenlijke verklaring laten de r-and-b zanger en zijn ex-vrouw weten dat zij op vriendschappelijke wijze hun huwelijk hebben laten ontbinden en de voogdij over hun drie kinderen zullen delen.

De 42-jarige zanger en de zeven jaar jongere Lee leerden elkaar kennen toen Lee als danser werkzaam was voor de tournees en videoclips van Kelly. Ze trouwden in 1996, vlak nadat Andrea 22 was geworden. Drie jaar geleden vroeg Lee al de scheiding aan, maar het koppel besloot toen te werken aan hun huwelijksproblemen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.