Nijmeegse nederhoppers op Noorderslag

0

Vanaf 15 januari staat Groningen drie dagen lang in het teken van EuroSonic en Noorderslag. De Nijmeegse nederhoppers Zo Moeilijk zijn ook van de partij. De rapformatie kent een lange geschiedenis in de rapmuziek, maar ze brachten onlangs pas hun eerste album op een label uit. ‘Nijmeegse Modo’ verschijnt bij TopNotch en naar eigen zeggen zijn ze de vaandeldragers van Nijmeegse Modo: “Dat is alles wat we zijn, hoe we doen en hoe we eruit zien” zeggen ze in een interview tegen NU.NL.

De formatie bestaat uit de mc’s Nosa en Rosco en dj/producer Nikes. Het ontstaan van de nummers is altijd een natuurlijk proces geweest. “Ik zorg voor de beats”, aldus Nikes. “En dan bepaal ik vervolgens bij wie die beat het best past.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.