‘Michael Jackson ernstig ziek’

0

Volgens de Canadese biograaf van Michael Jackson, Ian Halperin, heeft de zanger een zeldzame ziekte waardoor hij halfblind is en een longtransplantatie nodig heeft. Jackson zou de genetische afwijking Alpha-1-antitrypsine-defici?´ntie (AAD) hebben. Mensen met deze aandoening hebben een tekort aan een bepaald eiwit dat nodig is voor de bescherming van de longen.

Volgens de biograaf, die eerder voor het gerespecteerde Amerikaanse muziekblad Rolling Stone schreef, kan Jackson amper nog praten en kan hij met zijn linkeroog nog maar vijf procent zien. Hij zou ook last hebben van maag- en darmbloedingen en daardoor ernsitg ziek zijn.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.