Stiefmoeder klaagt Whitney Houston aan

0

De stiefmoeder van Whitney Houston wil geld zien omdat de zangeres de wensen van haar overleden vader zou hebben genegeerd. Barbara Houston beschuldigt haar stiefdochter ervan opbrengsten van de levensverzekering van haar vader te hebben achtergehouden, zo meldt De Telegraaf. De vader van Whitney overleed in 2003.

Whitney zou een deel van het uitgekeerde geld, ruim 500.000 euro, gebruiken om de hypotheek af te lossen op het huis van haar vader waar Barbara nog steeds woont. Haar stiefmoeder claimt nu dat haar man haar ook had beloofd dat zij recht heeft op het resterende geld.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.