Murth Mossel | Status Aparte

0

Op zaterdag 13 december staat Murth in Podium Moza?Øek met zijn programma ‚ÄòStatus Aparte‚Äô. Nadat hij met het collectief ComedyTrain menig theater had bezocht en met collega- comedian Rou?© Verveer in een dubbelprogramma stond, voelde Murth Mossel de behoefte om in zijn eentje het land in te gaan; avondvullend, onafhankelijk. Maar hoe onafhankelijk ben je als je nog steeds een publiek nodig hebt?

Als VJ verwierf Murth faam bij TMF maar zijn daadwerkelijke erkenning kwam bij het programma ‚ÄòParadisolife‚Äô waarvan Murth de presentator was. ‚ÄòParadisolife‚Äô kreeg de Dutch Academy Award voor ‚ÄòBeste muziekprogramma van 2001‚Äô. Als ‚ÄòMurth the Man-o-Script‚Äô staat hij bovendien bekend als een van de beste Nederlandse rappers. Met FreshWagon en ComedyTrain tourt Murth Mossel al jaren door het land. Tevens speelt hij wekelijks in het bekendste stand-up comedycaf?© van Nederland, de Toomler te Amsterdam.

Maar wie is deze man echt? Wie zijn z’n vrienden? Waarom is hij zo blij met ’n avondje poker? Wat is zijn plek binnen deze maatschappij? Hoeveel controle heeft hij over zichzelf? Hoeveel controle heb je eigenlijk over je eigen situatie? In ‚ÄòStatus Aparte‚Äô stelt Murth zich voor en geeft hij een kijk in z’n leven; open, eerlijk, energiek…

Voorafgaand aan de voorstelling kunnen bezoekers bovendien aanschuiven bij het Diner Culturel, een bijzondere maaltijd waarbij een gast vertelt over de achtergronden van de artiest of de voorstelling. Meer informatie over deze editie van het diner is te vinden op www.podiummozaiek.nl/DifferentVibes.

Wanneer: zaterdag 13 december
Waar: Podium Moza?Øek, Bos en Lommerweg 191 Amsterdam
Aanvang: 21.00 uur | Diner Culturel 18.45
Entree: €18,- vvk €16,- | meerprijs Diner Culturel €17,-
Reserveren: www.podiummozaiek.nl of 020-5800381

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.