Extra concert van Chris Brown

0

Wegens grote vraag naar kaarten geeft Chris Brown een extra concert in de Heineken Music Hall. De populaire Amerikaanse r&b-zanger staat niet alleen op 16 januari, maar ook op 18 januari in de Amsterdamse popzaal. Dat heeft concertorganisator Mojo vrijdag bekendgemaakt.

De 19-jarige artiest, die in maart voor het laatst in Nederland was, bracht drie jaar geleden zijn titelloze debuutalbum uit. Hij scoorde hits met onder meer ‘Run it’ en ‘No air’. Al geruime tijd doen geruchten de ronde dat Brown een relatie heeft met zangeres Rihanna, met wie hij momenteel op toer is.

Het concert van 16 januari is inmiddels uitverkocht. De kaartverkoop voor het concert twee dagen later gaat zaterdag van start.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.