Suzanna Lubrano in de Verenigde Staten

0

De afgelopen week was de Rotterdam-Kaapverdiaanse zangeres Suzanna Lubrano voor opnamen en optredens in de Verenigde Staten. In Blue Jay Recording Studio in Massachusetts heeft ze een viertal nieuwe Zouk nummers opgenomen voor het album dat voorjaar 2009 zal verschijnen. Twee nummers deed ze samen met The Heavy Weights, die onder meer geregeld samenwerken met Ne-Yo.

Afgelopen vrijdag en zaterdag had Suzanna twee uitverkochte optredens in Massachusetts en Rhode Island, waarbij ze zowel oude hits speelde als Tudo Pa Bo en Fofo, als tracks van haar laatste album Saida, waaronder het titelnummer en de laatste single Taxi.

Volgende week zaterdag, 6 december, staat Suzanna Lubrano in Theater Zuidplein in Rotterdam. Op deze pagina vind je enkele foto’s en een kort beeldfragment van het slot van Suzanna’s optreden in Rhode Island.


- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.