GoodTimes Owru Jari party met la Rouge

2

Op woensdagmiddag 31 december 2008 organiseert GoodTimes weer haar traditionele/jaarlijkse GoodTimes OWRU JARI PARTY van 14:00u-21:30u in de Rotterdamse club .off_corso.

December is de maand waarin de meeste Surinamers hun moederland bezoeken. Deze ‘heimwee-toeristen’ vertrekken bijna allemaal speciaal om de jaarwisseling in Suriname door te brengen. Maar die unieke Surinaamse sfeer die daar heerst rond Oudejaarsdag, is op oudejaarsdag ook in Nederland te vinden!

Owru Jari is Surinaams voor ‘oud jaar’, en is in Suriname een groot, gezellig openluchtfeest dat in de middag begint. In Nederland, waar het hartje winter is, zal de Owru Jari viering daarom plaats vinden in Rotterdams bekendste club ‘.off_corso’, aan de Kruiskade 22. Het unieke aan dit feest is dat het reeds om 14:00u in de middag (Bakka’na) begint. Het feest eindigt om 21.30u zodat de jaarwisseling/Nieuwjaar nog gezellig met de familie gevierd kan worden.

Zoals bij elk GoodTimes feest gaat ook deze editie om de beleving op het feest zelf. Daarom hebben wij leuke (live) beelden van de Owru Jari viering in Paramaribo, een heerlijke Surinaamse keuken en een speciale verassing van boetiek Galaxy.

De line-up voor dit populaire oudejaarsfeest bestaat uit de vaste GoodTimes DJ’s en live muziek van de formatie La Rouge, die het feest met hun opzwepende kawina naar een hoogtepunt zullen tillen. De voorverkoop van kaarten begint op 4 december 2008. Kijk hier voor meer informatie daarover.

De GoodTimes Owru Jari party is powered by Galaxy Suriname en Telesur Nederland.

- Advertentie -

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.