Lancering van nieuw SID magazine

0

SID Entertainment breidt zich uit met een internet magazine. Het magazine dat op 21 november middels een presentatie gelanceerd wordt heet SID magazine. SID magazine is een magazine ontworpen voor de mensen die ge?Ønteresseerd zijn in de donkere gemeenschap. SID magazine biedt met hun artikelen en interviews een platform voor en richt de spotlight op donkere helden(innen) en rolmodel(len). Verder wil SID middels artikelen duidelijk maken wat actueel is binnen de donkere gemeenschap in Nederland.

Er komen verschillende topics aan bod in het magazine zoals, het ondernemerschap, sociaal maatschappelijke topics, cultuur, pedagogische issues, een column en er zal muziek van donkere origine te beluisteren zijn. SID magazine wil met dit online magazine het verleden eren, het heden beleven en de toekomst presenteren.

SID magazine is geen lifestyle magazine, maar een inspiration magazine, omdat SID de lezers van het magazine inspireert om zich te ontwikkelen en te integreren. Het magazine zal vanaf 22 november te lezen zijn op www.sid-magazine.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.