UB40 volgend jaar weer in Nederland

0

De Britse reggaeband UB40 geeft volgend jaar weer een concert in Ahoy Rotterdam. Dat heeft organisator Mojo dinsdag bekendgemaakt. De kaartverkoop voor het concert dat op op 1 december wordt gegeven, gaat zaterdag van start. Dit jaar stond de band, die hits scoorde met nummers als ‘I got you babe’ en ‘Kingston town’, al in Paradiso, op Pinkpop Classic en in de Heineken Music Hall.

Bij die optredens verving Maxi Priest frontman Ali Campbell, die begin dit jaar de band verliet. Hij nam samen met broers Robin en Duncan Campbell de zang voor zijn rekening. Of Priest ook volgend jaar van de partij is bij het concert in Ahoy is nog onduidelijk. “Ze komen met een special guest, dus het is mogelijk”, stelt een woordvoerder van Mojo tegen Nieuws.NL.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.