R-and-B en hiphop talent gezocht voor Wanted 2009

0

In 2009 organiseert GRAP voor de dertiende keer Wanted, de Amsterdamse Talent Show voor R&B en hiphop acts. Wanted is inmiddels een kweekvijver voor Amsterdams hiphop talent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen als Ali B, Yes-R, Kimo, The Partysquad, Lange Frans en Baas B mee. De winnaar van Wanted gaat naar huis met een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd, promocd’s en diverse optredens. Inschrijven voor Wanted kan tot en met donderdag 15 januari 2009 via het online inschrijfformulier op www.grap.net.

GRAP organiseert Wanted om Amsterdams R&B en hiphop talent een kans te geven zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. Wanted bestaat uit drie Talent Shows en Most Wanted en de finale in de Melkweg op vrijdag 3 april 2009. Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige plekken in de finale worden ingevuld door zes wild cards.

Meer informatie over de competitie en de spelregels is op de site te vinden. Inschrijven kan tot en met donderdag 15 januari via het online inschrijfformulier op www.grap.net. Stuur of breng daarnaast je demo, biografie en promotiefoto naar Stichting GRAP, postbus 10928, 1001 EX Amsterdam. Bezoekadres: Beurs van Berlage, ingang Oudebrugsteeg 11 Amsterdam (ma t/m vr 12:00 – 17:00). Let op: je inschrijving is niet compleet zonder demo en foto!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.