Nieuwe cd 50 Cent volgend jaar

0

De nieuwe cd van 50 Cent is uitgesteld. Het album zou eigenlijk volgende maand verschijnen, maar de rapper heeft besloten de release tot begin volgend jaar uit te stellen. Een precieze releasedatum van ‘Before I self destruct’ is nog onbekend, zo meldt het Amerikaanse muziekvakblad Billboard.

Volgens een woordvoerder van platenlabel Interscope Records heeft de rapper geprobeerd om de plaat tijdig klaar te hebben, maar is er te weinig tijd om nog een reclamecampagne op poten te zetten. Volgende maand gaat in de Verenigde Staten de speelfilm ‘Before I self destruct’ in premi?®re, die de gelijknamige plaat moest begeleiden. In de film speelt 50 Cent een gedesillusioneerde basketbalspeler die, nadat zijn moeder wordt vermoord, in de georganiseerde misdaad terechtkomt.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.