Michael Jackson verkoopt landgoed

0

Michael Jackson heeft zijn landgoed Neverland in het Californische Santa Maria verkocht. Volgens de plaatselijke krant Santa Ynez Valley News heeft de 50-jarige Jackson het landgoed voor ongeveer 28 miljoen euro overgedragen aan een beleggingsmaatschappij. Neverland werd een te zware last voor de popster, schrijft het Algemeen Dagblad.

Hij kon eerder dit jaar de hypotheek niet meer betalen en een vastgoedbedrijf nam de hypotheekschuld over. Jackson kocht het landgoed in de heuvels ten noorden van Los Angeles in 1987 en maakte er een pretpark van met dierentuin en reuzenrad. Op het hoogtepunt van zijn populariteit ontving hij er duizenden kinderen. In 2005 heeft hij Neverland niet ?©?©n keer verlaten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.