Pussycat Dolls in Heineken Music Hall

0

De Pussycat Dolls geven maandag 9 februari 2009 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat maakte concertorganisator Mojo dinsdag bekend.

De Amerikaanse meidengroep werd in 1995 opgericht door choreograaf Robin Antin. Onder anderen Carmen Electra en Christina Aguilera maakten in de vroege jaren deel uit van de Pussycat Dolls. De huidige leden zijn Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta, Melody Thornton en leadzangeres Nicole Scherzinger.

De groep brak door met de hit Don’t Cha van debuutalbum PCD (2005). Het tweede album Doll Domination is onlangs verschenen. De Pussycat Dolls gaven in 2006 nog een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall. De kaartverkoop voor het aankomende concert begint 15 november.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.